Kobni ljubavni ČETVOROUGAO iza zločina kod Batajnice: Oženjeni žandarm Pavle RAZNEO sebe i ljubavnicu Marinu, koja je htela da se vrati dečku!?

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2020, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobni ljubavni ČETVOROUGAO iza zločina kod Batajnice: Oženjeni žandarm Pavle RAZNEO sebe i ljubavnicu Marinu, koja je htela da se vrati dečku!?

Devojka koju je žandarm razneo zajedno sa sobom bila u dugoj vezi koju je htela da obnovi DEVOJKA Marina P. (28) koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle Rakonjac (31) bila je devet godina u vezi sa drugim muškarcem, od čega je neko vreme paralelno bila sa žandarmom, nezvanično saznaju “Novosti”.Pročitajte još: Pavle se pored policijskog posla bavio i duborezom, televizija snimala reportažu o njemu: Ovo je žandarm koji je razneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sebe i ljubavnicu (FOTO/VIDEO)Marina je radila kao vaspitačica u vrtiću u Novoj Pazovi i nije bila udata. Ona je, kako saznajemo, pre nekog vremena raskinula sa svojim dugogodišnjim dečkom kako bi bila sa Pavlom.Međutim, kako se pretpostavlja, predomislila se i htela je da se vrati staroj ljubavi i ostavi žandarma.Rakonjac je bio oženjen i imao je dvoje dece, a na imenu njegovog Fejsbuk profila upisano je i ime njegove supruge.Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su jutros u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako saznajemo od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽANDARM PAVLE RAZNEO SEBE I DEVOJKU JER JE HTELA DA SE VRATI MOMKU?! Detalji zločina kod Batajnice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020

Devojka Marina (28) koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle R. (31) bila je devet godina u vezi sa drugim muškarcem, od čega je neko vreme paralelno bila sa žandarmom...Marina je radila kao vaspitačica u vrtiću u Novoj Pazovi i nije bila udata. Ona je, kako se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.