Izvor: Blic, 08.Jan.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA NOĆ U POŽEGI Huligani isprebijali i izboli oca i sina, lekari: Ne možemo da im prebrojimo rane

U nezapamćenoj tuči koja se noćas dogodila nedaleko od Gimnazije u Požegi, ulici Vuka Karadžića, teško su povređeni otac i sin iz ovog mesta, kojima je naneseno više ubodnih rana nožem.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, do tuče je došlo u ispred jednog kafića.

Nezvanično, mladić F.K. (27) se nalazio u lokalu u kome se verbalno sukobio sa jednom grupom Požežana, koja je nedugo zatim napustila lokal.

U strahu da će biti pretučen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << F.K. je telefonom pozvao oca B.K. da dođe automobilom po njega. Očekujući da će otac svakog trenutka naići, F.K. je izašao napolje, ali su u tom trenutku iz druge ulice istrčali mladići sa kojima je imao konflikt, fizički nasrnuli na njega, brutalno ga pretukli i naneli mu više ubodnih rana nožem.

Utom je naišao B.K. koji je pokušao da odbrani sina, ali su se izgrednici okomili i na njega, takođe ga pretukli i izboli, a zatim mu i demolirali automobil.

Otac i sin van životne opasnosti

Sa povredama opasnim po život tokom noći su preveženi u užičku bolnicu, a kako nam je rečeno u ovoj ustanovi "lekari na hirurškoj intenzivnog nezi još uvek ne mogu da im prebroje ubodne rane".

Portparol Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević u izjavi za Glas zapadne Srbije navela je da iako su na sebi imali dosta dubokih povreda nožem i ubodnih rana opasnih po život, pacijenti su svesni i za sada van životne opasnosti.

Uhapšeni su S.G. (27), A.Đ. (23) i M.S. (22) i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požegi osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužiocu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grupa napadača izbola mladića i njegovog oca u Požegi

Izvor: N1 televizija, 08.Jan.2018

U tuči koja se noćas dogodila u Požegi teško su povređeni otac i sin iz ovog mesta, kojima je grupa mladića nanela više ubodnih rana nožem. Policija u Požegi uhapsila je tri osobe koje sumnjiči za to. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati...Uhapšeni su S. G. (27), A. Dj. (23) i M. S....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.