Izvor: Blic, 07.Okt.2022, 13:40

"KO JE MONSTRUMU DAO DA ČUVA DETE" Majka ubijene Petre (2) u suzama na čelu protesta u Vršcu: "Niko mi nije verovao, ostalo je SAMO DA ME SPAKUJU" (VIDEO)

"Svima sam rekla da će ovo da se desi. Ja pričam, niko mi ne veruje. Svačije ime, sve kroz šta sam prošla ću reći. Toliko nepoverenja..", teškim glasom i u suzama kaže Suzana, majka ubijene Petre (2) na protestu u Vršcu koji je organizovan nakon što je devojčicu ubio njen otac Marko B.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SVE ĆE SE DOKAZATI, SVI SU UMREŽENI" Majka ubijene devojčice jedva stoji na nogama: "Svi neke papire popunjavaju, a MOJE PETRE NEMA" (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Okt.2022

"Neću dozvoliti da nijedno dete prođe kao moja Petra. Nijednoj ženi se ne veruje u ovoj zemlji. Žeim da vam se svima zahvalim na ogromnoj podršci, od srca vam se zahvaljujem", u suzama poručuje Suzana, majka ubijene devojčice (2) iz Vršca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.