Jokanović: Spreman sam za novi posao, ali posle praznika...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2018, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović: Spreman sam za novi posao, ali posle praznika...

Doskorašnji menadžer Fulama Slaviša Jokanović izjavio je da će mu prijati što će posle četiri godine provesti praznike sa porodicom, ali i poručio da je spreman za novi posao.

"Otvoren sam za nove izazove, jedan sam od prvih menadžera koji je izgubio posao u sezoni, a mogao bih da budem i među prvima koji će dobiti novi. Nisam umoran, pokušavam da nađem nešto interesantno i planiram da bude uspešno. Gde? Svet je veliki, ne mogu da odgovorim na to pitanje", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Jokanović za Miror.

On se osvrnuo i na period proveden u Fulamu, sa kojim je prošao put od Čempionšipa do Premijer lige i otkrio da je pogrešio jedino u tome što je u poslednja tri meseca njegov učešće u transferima bilo minimalno.

Takođe, komentarisao je i poziciju Aleksandra Mitrovića i ocenio da ga on jeste doveo iz Njukasla na pozajmicu, ali da se srpski centarfor golovima izborio za svoj status i novi ugovor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.