Izmislio oružani napad da ga roditelji ne bi kaznili zbog petardi

Izvor: Blic, 04.Jan.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmislio oružani napad da ga roditelji ne bi kaznili zbog petardi

BEOGRAD - Koliko jedan jedanaestogodišnjak može da zagorča život roditeljima najbolje pokazuje primer dečaka F.Ć. iz beogradskog naselja Cerak vinogradi.

On je naime roditeljima ispričao kako je dok je bio sam u stanu, oko 16 sati, čuo da se vrata otključavaju, a zatim i video naoružanog muškarca koji je odmah, kako dete priča, počeo da pretura po stanu, i navodno traži novac.

Kada novac, po priči dečaka, nije pronašao, otišao je u kupatilo i ispalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << metak u WC šolju koja se razbila, a zatim pobegao sa lica mesta.

Zaprepašćeni roditelji, čim su čuli priču svog deteta, ne sluteći da se radi o prikrivanju dečjeg nestašluka, odmah su alarmirali policiju i Hitnu pomoć.

Ipak, kako nezvanično saznajemo, dečak se igrao sa petardama i jednu od njih ubacio u WC šolju.

Kada je video da se šolja razbila, u panici da će ga roditelji kazniti zbog toga što se igra sa petardama, ovu priču je, verovali ili ne, izmislio.

Roditelji dečaka nisu želeli da pričaju sa medijima, a niko od komšija nije čuo da se bilo šta loše događalo u zgradi.

Jedino po čemu je komšiluk mogao da zaključi da se radi o nečem neuobičajenom bila je policijska patrola i brojni predstavnici medija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmislio oružani napad da ga roditelji ne bi kaznili

Izvor: S media, 04.Jan.2011

Koliko jedan jedanaestogodišnjak može da zagorča život roditeljima najbolje pokazuje primer dečaka F.Ć. iz beogradskog naselja Cerak vinogradi...On je naime roditeljima ispričao kako je dok je bio sam u stanu, oko 16 sati, čuo da se vrata otključavaju, a zatim i video naoružanog muškarca koji...

Nastavak na S media...

DEČAK IZMISLIO LOPOVA ZBOG PETARDE?

Izvor: Kurir, 05.Jan.2011, 09:44

Lopov navodno upao u stan i tražio pare, a potom ispalio hitac u klozetsku šolju. Međutim, u stanu nema tragova obijanja i premetačine..Jedanaestogodišnji F. Ć. ispričao je policiji da je, dok je bio sam u stanu u Ulici lipa broj 12 na Ceraku, upao lopov i tražio mu novac...Pošto mališan nije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.