Izgoreo stan u Nišu, evakuisani stanari zgrade VIDEO

Izvor: B92, 10.Okt.2019, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo stan u Nišu, evakuisani stanari zgrade VIDEO

Zbog požara koji je noćas oko dva sata izbio u Nišu, u stanu na četvrtom spratu stambene zgrade u bulevaru Nemanjića broj 21, evakuisana je čitava zgrada.

Hitna pomoć je zbrinula petoro stanara koji su se nagutali dima i dvoje koji su bili izuzetno uznemireni. Požar je ugašen, javlja Prva televizija.

Na licu mesta zbrinut je i vatrogasac koji je prilikom gašenja požara zadobio laku povredu.

Kako Beta saznaje od očevidaca u požaru je potpuno izgoreo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan stan, ali su vatrogasci uspeli da spreče širenje vatre na ostale stanove.

Vatrogasci sa jednim vozilom i dalje dežuraju ispred zgrade, a stanari, među kojima je i dosta porodica sa decom, još se nisu vratili u svoje domove.

Uzrok požara zasad je nepoznat, istraga je u toku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgoreo stan na Bulevaru u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2019

Stan na Bulevaru Nemanjića u Nišu izgoreo je u četvrtak oko 2 sata posle ponoći, a kako kažu u policiji, nema povređenih u ovom požaru. Policija i vatrogasci su odmah izašli na lice mesta, a uviđaj je u toku...Stan je na petom spratu; foto: JV / M. J...Da gori stan na Bulevaru Nemanjića 21...

Nastavak na JužneVesti.com...

U požaru u Nišu izgoreo stan, evakuisana čitava zgrada

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2019

Zbog požara koji je noćas oko dva sata izbio u Nišu, u stanu na četvrtom spratu stambene zgrade u bulevaru Nemanjića broj 21, evakuisana je čitava zgrada, a Hitna pomoć je zbrinula petoro stanara koji su se nagutali dima i dvoje koji su bili izuzetno uznemireni...Na licu mesta zbrinut je i vatrogasac...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.