Istraga zbog smrti Šabana Šaulića, vozač mazde u pritvoru

Izvor: RTS, 19.Feb.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga zbog smrti Šabana Šaulića, vozač "mazde" u pritvoru

Nemačka policija sumnjiči 34-godišnjeg vozača "mazde" za ubistvo iz nehata. On se od juče i zvanično nalazi u pritvoru, jer je udario u vozilo u kojem se nalazio Šaban Šaulić.
Nemački mediji navode da je vozač "mazde" koja je udarila u vozilo u kom se nalazio Šaban Šaulić, najverovatnije bio pod uticajem alkohola.

On je u sudaru bio lakše povređen. Policija ga je odmah posle sudara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uhapsila i on je zvanično od ponedeljka u pritvoru, zbog sumnje da je počinio ubistvo iz nehata.
Istraga je pokazala da 34-godišnji muškarac nema stalno prebivalište.
Inače, materijalna šteta iznosi do 26.000 evra.
Javni tužilac je zatražio od eksperata da urade analizu nesreće. Omogućena je i rekonstrukcija događaja.
Proverava se i da li su svi u automobilu bili vezani, kao i kako je 34-godišnjak došao do "mazde", koja mu ne pripada.
nesreći u subotu tragično je stradao Šaban Šaulić, a teške povrede je zadobio i klavijaturista Mirsad Kerić, koji je juče preminuo u bolnici. Šaulićev kum je lakše povređen.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vozač "mazde" koji je izazvao udes u kom je poginuo Šaban Šaulić osumnjičen za UBISTVO IZ NEHATA

Izvor: Blic, 19.Feb.2019

Vozač "mazde", koji je udario u vozilo u kojem se nalazio Šaban Šaulić, nalazi se u pritvoru i sumnjiči se za ubistvo iz nehata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.