Iskliznula četiri teretna vagona kod Despotovca, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskliznula četiri teretna vagona kod Despotovca, nema povređenih

Četiri teretna vagona "Srbija Kargo", natovarena ugljem, iskliznula su jutros između stanica Resavica i Despotovac, a niko nije povređen, saopštila je Srbija Kargo.

Voz je saobraćao iz rudnika Resavica za termoelektranu Morava u Svilajncu, a iskliznuće se dogodilo rano jutros, u 3:40.

Kompozicija je imala 20 vagona, a iskliznuli su 7, 18, 19 i 20.

Prilikom iskliznuća nije bilo povređenih, a ni veće materijalne štete.

Železnička komisija je na licu mesta i utvrdiće uzroke iskliznuća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Iskliznuli teretni vagoni kod Despotovca, puna uglja

Izvor: B92, 20.Nov.2019

Beograd -- Četiri teretna vagona "Srbija Kargo", natovarena ugljem, iskliznula su jutros između stanica Resavica i Despotovac. Nema povređenih, saopštila je Srbija Kargo...Voz je saobraćao iz rudnika Resavica za termoelektranu Morava u Svilajncu, a iskliznuće se dogodilo rano jutros, u 3:40...Kompozicija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.