Imao je samo 17 godina i prelazio je ulicu na pešačkom prelazu: UŽASAVAJUĆ snimak SMRTI mladića u Rakovici, kombijem ga PREGAZIO PIJANI vozač! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2020, 23:41

Imao je samo 17 godina i prelazio je ulicu na pešačkom prelazu: UŽASAVAJUĆ snimak SMRTI mladića u Rakovici, kombijem ga PREGAZIO PIJANI vozač! (VIDEO)

P. S. (17) poginuo je u ponedeljak u Ulici Georgija Ostrogorskog, kada je na njega naleteo kombi kojim je upravljao A. M. (29) P. S. (17) poginuo je u ponedeljak oko 21 sat na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Georgija Ostrogorskog u Rakovici u Beogradu, kada je na njega naleteo kombi kojim je upravljao A. M. (29). Kako nezvanično saznajemo, tragedija se dogodila kada je vozač kombija, koji je bio pijan, obilazio autobus na liniji 56. - Kombi je prešao u levu traku namenjenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za vozila iz suprotnog smera. Najpre je udario u parkirani auto, a potom u tinjedžera koji je na pešačkom prelazio ulicu. Ni tu se nije zaustavio, već je udario u još jedan parkirani auto. Verujem da je kombi išao brže, ali nisam siguran koliko - rekao je očevidac nesreće i dodao da tinejdžeru nije bilo spasa. - Lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali nažalost, nisu uspeli. Vozač kombija, ali i autobusa odmah su alkotestirani. Čuo sam da je čoveku iz kombija izmereno preko 0,9 promila - rekao je sagovornik. A. M. (29) određeno je zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden kod tužioca.(Kurir)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.