Imao je belu majicu, crne farmerke i crne patike! Nestao dečak iz Pančeva, policijska potraga u toku!

Izvor: BKTV News, 13.Jun.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imao je belu majicu, crne farmerke i crne patike! Nestao dečak iz Pančeva, policijska potraga u toku!

Šesnaestogodišnji Igor Pantelić poslednji put je viđen na autobuskoj stanici u Pančevu oko 13:15h, od kada mu se gubi svaki trag.

U momentu nestanka na sebi je imao belu majicu, crne farmerke i crne patike.

Porodica pretpostavlja da je uz sebe imao i sivi ranac.

Krvava noć u Surdulici! Maturant izboden "skakavcem" zbog muzike na telefonu!

FOTO: Nestalisrbija.rs

Zajednička akcija srpske i austrijske policije: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Uhapšeno 13 osoba, zaplenjena droga, pištolj i 20.300 evra (VIDEO)

Potraga za dečakom koji je juče nestao uveliko traje, policija ali i porodica i prijatelji aktivirali su se da ga pronađu.

Ukoliko imate neku informaciju obavestite najbližu policijsku stanicu ili Registar nestalih lica na besplatan broj 0800/200-880.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Nestao dečak iz Pančeva

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2018

Igor Pantelić (16) poslednji put je viđen juče oko 13 časova na autobuskoj stanici u Pančevu i od tada mu se gubi svaki trag Igor Pantelić (16) poslednji put je viđen juče oko 13 časova na autobuskoj stanici u Pančevu i od tada mu se gubi svaki trag. Potraga za dečakom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.