ISTRAGA POGIBIJE U KIKINDI: Hteo da pomogne, pa zgazio kolegu

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTRAGA POGIBIJE U KIKINDI: Hteo da pomogne, pa zgazio kolegu

Epilog tuče ispred lokala u Kikindi posle koje je preminuo Slobodan S. (53) POLICIJSKA istraga tragedije koja se dogodila u nedelju 13. januara u Kikindi, kada je teško povređen, a ubrzo posle toga i preminuo Slobodan S. (53), pokazala je da je A. M. (33) zapravo želeo da pomogne Slobodanu! Ovaj muškarac iz Novog Sada prvobitno se jedini sumnjičio za nesreću ispred poznatog ugostiteljskog objekta. Pročitajte još: NOVI DETALjI TRAGEDIJE U KIKINDI: Pogibiji prethodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tuča? Policijska uprava u Kikindi u utorak je saopštila da je ispred lokala u Dositejevoj ulici, u centru Kikinde, rano ujutro najpre izbila svađa, a potom i tuča između S. M. (29) i sada pokojnog Slobodana S. U toj tuči obojica su pali na zemlju. - Tada im je prišao E. N. (31), koji je najpre nogom stao na Slobodana S. i uhvatio ga rukama, ne dozvoljavajući mu da ustane - saopštila je Policijska uprava. - U tom trenutku A. M. se nalazio u "nisanu" parkiranom pored ugostiteljskog objekta. On je startovao vozilo i njime došao do dvojice muškaraca koji su ležali na zemlji kako bi pomogao kolegi Slobodanu S. U tom trenutku iz restorana je istrčao S. P. (43), prišao vozilu i rukama počeo da povlači A. M. kako bi ga izvukao iz vozila. Kako navode iz PU, on je ušao u kabinu i fizički se sukobio sa njim. Pročitajte još: TUGA U LAĆARKU: Sahranjen mladi golman - M. A. je pritisnuo papučicu gasa i ponovo pokrenuo vozilo koje je tada zahvatilo Slobodana S., koji je ležao na zemlji, i guralo ga do drveta u koje je vozilo na kraju udarilo - saopšteno je iz Policijske uprave. Kako smo već pisali, Slobodan S. je tom prilikom teško povređen i sat vremena kasnije preminuo je u kikindskoj bolnici. Lekari su tada saopštili da je primljen u veoma teškom stanju. On je u utorak sahranjen na groblju u Kikindi. ODREĐENO POLICIJSKO ZADRŽAVANjE PO odobrenju Višeg tužilaštva u Zrenjaninu, zadržavanje do 48 sati određeno je S. P. (43), E. N. (31), S. M. (29), zbog sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i učestvovanje u tuči. Zadržavanje je određeno i A. M. (33), koji se tereti za krivična dela teško delo protiv opšte sigurnosti i nasilničko ponašanje. Policija je saopštila da će svi, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu u Zrenjaninu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OBRT U JEZIVOM SLUČAJU UBISTVA Muškarac koji je Slobodana pregazio kolima je ustvari HTEO DA MU POMOGNE

Izvor: Blic, 16.Jan.2019, 21:28

Policijska istraga tragedije koja se dogodila u nedelju 13. januara u Kikindi, kada je teško povređen, a ubrzo posle toga i preminuo Slobodan S. (53), pokazala je da je A. M. (33) zapravo želeo da pomogne Slobodanu, a ne da ga ubije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.