Horor u Zabeli: Zatvorenik prerezao vrat, čuvar ga pronašao u lokvi krvi

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Zabeli: Zatvorenik prerezao vrat, čuvar ga pronašao u lokvi krvi

A.S. (38) preminuo je u požarevačkoj bolnici nakon što je sebi u ćeliji u ćeliji KPZ Zabela u Požarevcu poklopcem od konzerve prerezao vene i vrat.

Telo zatvorenika, u lokvi krvi, pronašao je čuvar, koji je odmah pozvao lekare.

Kako "Blic" saznaje, A.S. je na odsluženje zatvorske kazne od dve i po godine došao juče.

"Bio je sa grupom zatvorenika u prijemnom odeljenju. Večarali su i ostali da gledaju TV. U jednom momentu, Stanimirović se sam povukao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u ćeliju. Tu je, par minuta kasnije i nađen, sa prerezanim venama na rukama i posekotinom preko vrata", kaže za "Blic" izvor upućen u detalje uviđaja.

Pored tela nađen je poklopac konzerve, koju je A.S. očigledno uspeo da sakrije od čuvara.

U Ministarstvu pravde kažu da je A.S. odmah u ćeliju pružena prva pomoć, kako bi se zaustavilo krvarenje.

"On je hitno prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde je pokušana njegova reanimacija, ali su lekari, nažalost mogli samo da konstatuju smrt", kažu u Ministarstvu pravde.

U Ministarstvu navode da je požarevačka policija odmah izvršila uviđaj, kome je prisustvovao zamenik javnog tužioca, i koji je naložio obdukciju tela preminulog zatvorenika.

Stanimirović je, inače rodom iz Pančeva, a na zatvorsku kaznu je osuđen zbog razbojništva.

"On je lečeni narkoman, koji je nekoliko puta bio hospitalizovan u različitim institucijama za odvikakavnje od bolesti zavisnosti. Imao je "dosije" kao maloletnik, ali je ovo bio prvi put da je osuđen na zatvorsku kaznu, što mu je očigledno teško palo", kaže izvor "Blica".

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.