Izvor: Blic, 09.Jun.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U LEBANU Maskirana banda tukla, opljačkala i vezala porodicu

Policija je danas saopštila da je uhapsila tri osobe iz Lebana, a krivična prijava će biti podneta i protiv jednog maloletnika, osumnjičenih da su maltretirali i opljačkali jednu seosku porodicu.

Kako se navodi, S.M. (18), M.M (21) i M.M (21) ; i jedna maloletna osoba su u noći izmedju ponedeljka i utorka, sa maskama na glavama i uz pretnju pištoljem, ukrali novac jednoj porodici u selu Pertate, a potom ljude telefonskim kablom vezali u kući i pobegli.

Policija je našla deo novca i repliku pištolja koji su koristili tokom pljačke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maskirana banda tukla i vezala porodicu!

Izvor: Mondo, 09.Jun.2016

Policija je danas saopštila da je uhapsila tri osobe iz Lebana, a krivična prijava će biti podneta i protiv jednog maloletnika, osumnjičenih da su maltretirali i opljačkali jednu seosku porodicu...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija..Kako se navodi, S.M. (18), M.M (21) i M.M (21) i...

Nastavak na Mondo...

Maskirana banda tukla, opljačkala i vezala porodicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2016

Policija je danas saopštila da je uhapsila tri osobe iz Lebana, a krivična prijava će biti podneta i protiv jednog maloletnika, osumnjičenih da su maltretirali i opljačkali jednu seosku porodicu...Kako se navodi, S.M. (18), M.M (21) i M.M (21) ; i jedna maloletna osoba su u noći između ponedeljka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.