HOROR U BORU: U pola noći pokucala na vrata, pa izrešetala majku dvoje dece

Izvor: Večernje novosti, 21.Sep.2018, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U BORU: U pola noći pokucala na vrata, pa izrešetala majku dvoje dece

Žena A. M. (52) osumnjičena je da je oko dva sata posle ponoći ubila T. A. (39) sa više hitaca iz lovačke puške Žena A. M. (52) osumnjičena je da je oko dva sata posle ponoći ubila T. A. (39) sa više hitaca iz lovačke puške. Kako saznajemo, A. M. je uhapšena i ona je osumnjičena da je noćas došla u kuću u kojoj je živela T. A, pozvonila na vrata, a kada joj je nesrećna žena otvorila A. M. ju je izrešetala! U trenutku pucnjave u kući su se nalazili i suprug T. A, kao i njihove dve ćerke! Oni su, samo pukom srećom, izbegli hice. Kako nezvanično saznajemo, uzrok ubistva su neraščišćeni porodični odnosi.(blic.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pola noći pokucala na vrata pa izrešetala majku dvoje

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2018

BOR - Žena A. M. (52) osumnjičena je da je oko 2 sata poslije ponoći u Boru ubila T. A. (39) sa više hitaca iz lovačke puške.

Nastavak na Nezavisne Novine...

UBISTVO U BORU: Izrešetana žena na kućnom pragu

Izvor: Bor030.net, 21.Sep.2018

Tridesetdevetogodišnja A. A. T. ubijena je noćas, oko dva sata posle ponoći, na pragu kuće u kojoj je stanovala u borskom naselju Zmajevo. Sumnja se da je nju sa više hitaca iz puške usmrtila A. O. (52) iz Bora, koja je kasnije uhapšena. Kako mediji saznaju, osumnjičena je noćas došla u kuću...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.