HITNA AKCIJA POLICIJE U SRBIJI! Sve vreme su ga DRŽALI ZAROBLJENOG U GEPEKU!

Izvor: BKTV News, 28.Avg.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNA AKCIJA POLICIJE U SRBIJI! Sve vreme su ga DRŽALI ZAROBLJENOG U GEPEKU!

Izdato hitno saopštenje!

Beogradska policija je u brzoj i efikasnoj akciji uhapsila je ženu D.Ć.V. (37), zbog sumnje da je s još dve osobe za kojima se traga, izvršila krivično delo protivpravno lišenje slobode na štetu 35-godišnjeg muškarca iz Beograda.

Sumnja se da su krivično delo izvršili tako što su u popodnevnim satima, automobilom došli do kuće u opštini Sopot gde je boravio oštećeni, nasilno ga izveli i ubacili u vozilo tražeći da im vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dug u iznosu od 3.000 evra.

Potom su ga odvezli do Beograda, a zatim do Petrovaradina i ponovo vratili u Beograd.

Osumnjičena će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena nadležnom tužilaštvu u Mladenovcu, navodi se u saopštenju MUP.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

HAPŠENJE ZBOG OTMICE Žena iza rešetaka nakon kidnapovanja Beograđanina

Izvor: Blic, 29.Avg.2017, 14:05

Beogradska policija je brzom i efikasnom akcijom uhapsila D. Ć. V. (37), osumnjičenu da je zajedno sa još dve osobe za kojima se traga, protivpravno lišila slobode 35-godišnjeg muškarca iz Beograda, saopšteno je iz MUP-a...Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da su oni krivično delo izvršili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.