Haos na Ibarskoj: Dve nezgode u razmaku od 15 minuta, ima povređenih

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2017, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na Ibarskoj: Dve nezgode u razmaku od 15 minuta, ima povređenih

Teška noć!

Automobil je sleteo u njivu oko 6.46 časova, na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Sremčicu i tom prilikom je povređena jedna ženska osoba.

Samo 15 minuta kasnije, 50 metara dalje, dogodila se još jedna saobraćajna nesreća, u kojoj je takođe, povređena jedna ženska osoba.

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, obe su prevezene u Urgentni centar.

Pored ove dve saobraćajne nesreće, protekle noći dogodilo se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << još pet saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno još pet osoba.

Preživeo je tri atentata, ostao bez obe ruke, a danas je ubijen na Trošarini

U Topalovićevoj ulici, kod broja 2, na Zvezdari u 19.00 časova povređen je muškarac star oko 21 godinu, koji je prevezen u Urgentni centar.U 19.27 časova u Cerskoj ulici povređen je muškarac star oko 32 godine, koji je odbio da bude prevezen kolima Hitne pomoći.

U Ulici Timočke divizije u u 22.41 dogodila se saobraćajna nesreća, ali je poziv Hitnoj pomoći otkazan.

U 23.52 časova na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kotež, povređena su dva muškarca stara oko 42 i 15 godina i prevezena su u Urgentni centar.

Muška osoba stara oko 23 godine lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 04.25 časova u zemunskom naselju Busije i prevezen je u KBC Zemun.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 108 puta, od toga 20 puta na javnom mestu, a za pomoć su se javljale osobe sa srčanim problemima i asmatičari.

Macura je navela da je u Beogradu juče zabeleženo sedam saobraćajnih nesreća, od kojih nijedna teška i dva ubistva, a da je Hitna pomoć intervenisala 147 puta, od toga 48 puta na javnom mestu.

Novi svedoci ruše Marjanoviće: Ovaj detalj može da otkrije ubicu pevačice

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.