HAPŠENjE NA AUTOBUSKOJ STANICI: Drogu krio u improvizovanom stezniku

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENjE NA AUTOBUSKOJ STANICI: Drogu krio u improvizovanom stezniku

Na autobuskoj stanici u Požarevcu policija je uhapsila V.M. (45) iz okoline Žabara, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga Na autobuskoj stanici u Požarevcu policija je uhapsila V.M. (45) iz okoline Žabara, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pročitajte još: HAPŠENjE ZBOG DROGE: Heroin krio ispod stepeništa Prilikom pretresa, policija je kod osumnjičenog pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 16,4 grama marihuane i dvadeset tableta „ekstazija“ nepravilnog oblika, sakrivenih u garderobi i improvizovanom stezniku obavijenom oko desne butine. Po nalogu tužioca, protiv V.M. je određeno zadržavanje do 48 sati, po čijem isteku će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UGROŽAVANjE SIGURNOSTI: Uhapšen 68-godišnjak jer je pretio ubistvom

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2018

Policija je uhapsila Ž.M. (68) iz okoline Golupca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti Policija je uhapsila Ž.M. (68) iz okoline Golupca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Sumnja se da je on, u naselju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.