Grafiti sa likom Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafiti sa likom Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici

Na pojedinim zgradama u Kosovskoj Mitrovici jutros su osvanuli grafiti sa likom ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, na dan kada se navršava tri meseca od njegovog ubistva.

Istragu o ubistvu vodi kosovsko Specijalno tužilaštvo, a do danas nije poznato da li istraga ima bilo kakav rezultat.

Policija je svojevremeno uhapsila dvojicu kosovskih policajaca Srba, koji su bili na mestu ubistva nakon što se dogodilo, pod sumnjom da su "manipulisali dokazima", a u međuvremenu su puššteni na slobodu.

Ivanović je ubijen ispred svoje kancelarije u Kosovskoj Mitrovici 16. januara.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grafiti s likom Olivera Ivanovića u nekoliko gradova

Izvor: N1 televizija, 16.Apr.2018

Povodom tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića danas su osvanuli grafiti s njegovim likom i napisom OLIVER u više gradova, između ostalih, u Prištini, Kosovskoj Mitrovici, Nišu, Kruševcu, Kraljevu. Grafiti su se pojavili u toku noći...Na zidovima, trotoarima i institucijama, pojavio se njegov...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.