(FOTO) KRENULA U ŠKOLU I NESTALA: Meldijani (14) se od ponedeljka gubi svaki trag!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) KRENULA U ŠKOLU I NESTALA: Meldijani (14) se od ponedeljka gubi svaki trag!

Četrnaestogodišnja Meldijana Skomorac iz Gradišća kod Zenice otišla je od kuće u ponedjeljak, i od tada joj se gubi trag. Porodica traga za bilo kakvom informacijom o njoj.

ZENICA - Meldijana se nije pojavila u školi, u koju je krenula u farmerkama i belom prsluku. Učenica 9. razreda Osnovne škole "Hasan Kikić" Tetovo nije došla na nastavu u ponedeljak, a u policiji je slučaj zaveden po prijavi 24 sata od nestanka kao „odlazak od kuće“.

"Policijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << upravi Zenica porodica  je prijavila odlazak od kuće malodobne ženske osobe i policija traga, prema dostupnim podacima, za tom osobom, rečeno nam je u MUP-u ZDK.

Članovi njene porodice, koji su nas kontaktirali, kažu da je Meldijana visoka oko 180 santimetara, ima plavu kosu. Navodno su je primetili u naselju Crkvice, što je moguće, jer je porodici preko njenih prijateljica poznato da se u poslednje vreme upoznala sa nekim dečacima koji su iz Crkvica.

Nezvanično, ona je posle porodične svađe izašla iz kuće, ali u porodici kažu da to nije razlog za odlazak i nejavljanje porodici, već sumnjaju na nestanak. Svi koji su je eventualno videli mogu da kontaktiraju najbližu policijsku stanicu, kažu njeni ukućani.

(avaz)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.