Izvor: RTS, 01.Okt.2020, 07:31

Eksplodirao bojler u stanu na Čukarici, među jedanaest povređenih je i troje dece

Jedanaest osoba, među kojima i troje dece, povređeno je kada je eksplodirao bojler u stanu u zgradi na Belim vodama na Čukarici.
Eksplozija, koja se dogodila jutros u 6.00 u Ulici Leposave Vujošević u stanu na trećem spratu, izazvala je i požar, koji se proširio i na četvrti sprat.

U Hitnoj pomoći nam je rečeno da su na lice mesta upućene tri ekipe hitne pomoći, koje su prevezle povređene u hitnu službu na Vojnomedicinsku akademiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Povređena deca prevezena su na Institut za majku i dete. 
Prema rečima dežurnog dispečera Hitne pomoći, svi povređeni su duže vreme bili izloženi gustom dimu i pored opekotina imaju i poteškoće sa disanjem.
Požar je ugašen i lokalizovan i u toku je dogašavanje. Na teren je izašlo 19 vatrogasaca sa pet vatrogasnih vozila.
Stanari zgrade su evakuisani i nalaze se na platou ispred zgade. Za sada se ne zna kada će moći da se vrate u svoje domove.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija i požar na Čukarici: Troje dece prevezeno na Institut, ima još osam povređenih VIDEO

Izvor: B92, 01.Okt.2020

Beograd -- U stanu u zgradi na Belim vodama na Čukarici jutros posle 6 h eksplodirao je bojler, pri čemu je povređeno 11 osoba. Troje dece u Institutu, javlja TV Prva...Na mestu eksplozije su i dalje ekipe Hitne pomoći a osmoro povređenih je prebačeno na VMA, dok je troje dece prevezeno na Institut...

Nastavak na B92...

Požar na Belim vodama, zbrinuto osmoro odraslih i dvoje dece

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2020

U požaru koji je izbio na Belim vodama, u zgradi u Ulici Leposave Vujošević 10 na trećem spratu, povređeno je osmoro odraslih u troje dece...Kako je agenciji Beta rečeno u službi Hitne pomoći požar je prijavljen u 6.42...Ekipe hitne pomoći prevezle su starije povređene na VMA, dok su deca...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Eksplodirao bojler u stanu na Čukarici, povređeno osmoro odraslih i troje dece

Izvor: OkRadio.rs, 01.Okt.2020

U stanu u zgradi na Belim vodama na Čukarici jutros oko 6 sati eksplodirao je bojler, pri čemu je povređeno osmoro ljudi i troje dece. U Hitnoj pomoći za Tanjug je rečeno da su na lice mesta upućene tri ekipe hitne pomoći, koje prevoze povređene u hitnu službu u Vojno medicinsku akademiju.   Eksplozija,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.