Dvojici Srba sa severa Kosova određen jednomesečni pritvor

Izvor: Blic, 21.Sep.2011, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojici Srba sa severa Kosova određen jednomesečni pritvor

Dvojici Srba iz Leška na severu Kosova, koje je Euleks uhapsio juče, danas je određen pritvor od mesec dana.

Okružni sud u Kosovskoj Mitrovici sa sedištem u Vučitrnu odredio je danas meru pritvora dvojici Srba iz Leška, osumnjičenih da su počinili krivično delo izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljeno posedovanje oružja.

"Jedan od njih biće u pritvoru u Gnjilanu, dok će drugi, koji je maloletan, biti pritvoren u Lipljanu", rekao je Tanjugu advokat Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vasić.

Jedan od njih Marko Minić ima 19 godina, a drugi je maloletni M.L.

Oni se, kako je objasnio advokat Vasić, terete da su pre dve večeri ispalili nekoliko hitaca iz lovačke puške u pravcu kuće jednog od pukovnika kosovske policije u Lešku.

Ovu dvojicu Srba juče je uhapsila policija Euleksa u Lešku na teritoriji opštine Leposavić.

Povezane vesti: Stefanović: Problem Kosova može se rešiti silom ili pregovorima Pristalice "Samoopredeljenja" prevrnule srpski kamion Predstavnici Srba i Kfora razgovaraće svake srede Tadić: Razgovori o Kosovu neće biti laki Euleks uhapsio dvojicu Srba zbog izazivanja opasnosti

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.