Dva pešaka povređena u udesima u Knjaževačkoj ulici

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2021, 23:36

Dva pešaka povređena u udesima u Knjaževačkoj ulici

Dvojica muškaraca povređena su u dve saobraćajne nezgode koje su se takoreći u isto vreme dogodile u Knjaževačkoj ulici u Nišu, na potezu od Durlanske pijace do raskrsnice sa Studeničkom, kažu u policiji.

64-godišnji muškarac povređen je u nezgodi kod Kineske robne kuće kada ga je oborio "ford", kojim je upravljala 40-godišnja žena.

On je sa povredama prebačen u Urgentni centar, policija je obavila uviđaj i obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo - >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kažu u policiji.

Još jedna nezgoda dogodila se oko 19:30 u Knjaževačkoj ulici kod pijace, kada je 20-godišnji muškarac u "pežou" niških registracija oborio 38-godišnjeg muškarca.

Obe nezgode dogodile su se u blizini pešačkih prelaza, ali iz policije nemaju zvanične informacije da li su pešaci oboreni dok su prelazili preko zebre.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dva pešaka povređena u razmaku od pet minuta u istoj ulici u Nišu

Izvor: N1 televizija, 07.Dec.2021, 10:37

U dve saobraćajne nezgode, koje su se sinoć u razmaku od samo pet minuta dogodile u Knjaževačkoj ulici u Nišu, povređena su dva pešaka, saznaje agencija Beta u Policijskoj upravi u tom gradu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.