Državljanin Srbije uhapšen zbog razbojništva

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Srbije uhapšen zbog razbojništva

Državljanin Srbije J.J. (24) iz Mladenovca uhapšen je u Nikšiću, zbog sumnje da je počinio krivično delo razbojništvo i krađa, saopštila je danas crnogorska policija.

Uprava policije je navela da je J.J. 24. maja, u večernjim satima, sa leđa prišao J.M. u Ulici Alekse Backovića u Nikšiću, i iz ruku joj istrgao novčanik u kojem se nalazilo 45 evra i mobilni telefon.

J.J. je, nakon hapšenja, uz krivičnu prijavu predat osnovnom državnom tužilaštvu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nikšiću, na dalju nadležnost, saopštila je crnogorska policija.

Povezane vesti: Opljačkali zlataru u centru Nikšića Bečej: Zlostavljali staricu, pa joj ukrali nakit Izručen crnogorski pripadnik bande Pink Panter Hrvatska izručila srpskog državljanina Crnoj Gori Baranin uhapšen u Italiji nakon 12 godina bekstva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Državljanin Srbije uhapšen zbog razbojništva

Izvor: Blic, 29.Maj.2012

PODGORICA - Državljanin Srbije J.J. (24) iz Mladenovca uhapšen je u Nikšiću, zbog sumnje da je izvršio razbojništvo i krađe, saopštila je danas crnogorska policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.