Državljanin Srbije mučio i opljačkao vlasnika lanca crnogorskih marketa

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Srbije mučio i opljačkao vlasnika lanca crnogorskih marketa

Podgorička policija uhapsila je jutros Milana Stojkovića (26) iz Vladičinog Hana, osumnjičenog da je za još trojicom razbojnika noćas vezao lisicama i mučio Dragana Tućija, vlasnika lanca marketa “Bos”, njegovu suprugu, ćerku i sina, a zatim ukrao oko 4.000 eura, zlatni nakit i nekoliko mobilnih telefona.

U iznajmljenom stanu, samo sat i po razbojništva u kući Tućija u naselju Stari Aerodrom, sa Stojkovićem su uhapšeni državljani Crne Gore Dragiša Vukašinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (29) i Rifat Jasavić (37), obojica iz Podgorice i Makedonac Dejan Krstevski (44).

Uhapšeni su i Marko Šaranović (27) i Jelena Mukašinović (23) iz Danilovgrada, koji se terete se da su prikrivali počinioce i pomogli im nakon razbojništva.

Prema pisanju podgoričkih "Vijesti” četvorica maskiranih i naoružanih razbojnika, preko skele koju su pronašli u dvorištu velelepne dvospratnice, popeli su se na balkon - na prvom spratu, a onda su upali u kuću. Ušli su u spavaće sobe ukućana, domaćina vezala lisicima, a Tućijevu suprugu, sina i ćerku, zaključali su u toaletu i držali kao taoce.

Kada su uzeli plen, pljačkaši su pobegli, ali ih je policija ubrzo locirala i uhapsila, a u stanu je nađen ukradeni novac i nakit.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Državljanin Srbije mučio i opljačkao vlasnika lanca crnogorskih marketa

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Podgorička policija uhapsila je jutros Milana Stojkovića (26) iz Vladičinog Hana. Stojković je osumnjičen da je sa još trojicom razbojnika mučio i pokrao Dragana Tućija, vlasnika lanca marketa “Bos”, njegovu suprugu, ćerku i sina. ..Podgorička policija uhapsila je jutros Milana Stojkovića...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.