Drogiran i pijan pretukao nepokretnog ujaka (75) i majku (52) sa smetnjama u razvoju, pa se mesec i po skrivao u selu: Užas kod Golupca

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogiran i pijan pretukao nepokretnog ujaka (75) i majku (52) sa smetnjama u razvoju, pa se mesec i po skrivao u selu: Užas kod Golupca

Nasilnik je osumnjičen i za krađu, jer je od komšije ukrao motocikl marke MZ VELIKO GRADIŠTE – Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu, na predlog osnovnog javnog tužioca, odredio je jednomesečni pritvor za J.I. (31) iz Mrčkovca kod Golupca, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i krađa. Osumnjičeni se tereti da je 17. oktobra ove godine, u porodičnoj kući u Mrčkovcu, pretukao svoju majku sa smetnjama u razvoju(52), >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kao i svog nepokretnog ujaka, starog 75 godina. Ovo delo osumnjičeni je izvršio pod dejstvom alkohola i narkotika, jer su majka i ujak odbili da mu daju novac. Nakon toga otišao je iz kuće i skrivao se po selu i okolini sve do hapšenja, 1. decembra. On je osumnjičen i za krađu, jer je od komšije ukrao motocikl marke MZ. PROČITAJTE JOŠ: SIN NASMRT PRETUKAO MAJKU: Starica bila bolesna, muškarac imao psihičkih problema? (FOTO)U narednom periodu sprovešće se istraga, tokom koje će se saslušati oštećeni i svedoci, a obaviće se i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog. On je do sada već bio osuđivan za krađu i manja krivična dela.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

STRAVA U GOLUPCU Pretukao MAJKU I NEPOKRETNOG UJAKA jer mu nisu dali PARE ZA DROGU

Izvor: Blic, 04.Dec.2019, 07:50

Jasmin I. iz sela Mrčkovac kod Golupca uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući pretukao majku Jadranku (52) i ujaka Vlastimira M. (75) koji je nepokretan, jer mu nisu dali novac za drogu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.