Okončana drama u Pančevu: Policajci uspeli da ubede ženu da ne skoči sa zgrade (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 21:00

Okončana drama u Pančevu: Policajci uspeli da ubede ženu da ne skoči sa zgrade (VIDEO)

Policijski pregovarači uspeli su da ubede tridesetogodišnju ženu iz Pančeva da ne skoči s terase na četvrtom spratu i nešto pre 21 čas su je izveli iz stana.

Ona je od danas oko 18 časova pretila da će se ubiti skokom s terase u pančevačkom naselju Sodara. Očevici kažu da je vikala da će se ubiti i da je jednu nogu prebacila preko ograde, ali je potom ušla u stan kada su se pojavili vatrogasci, policija i hitna pomoć i samo povremeno izlazila na terasu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Vatrogasci su ispred njene zgrade raširili "balon", a stigli su i policijski pregovarači koji su tri sata kasnije ubedili ženu da izađe iz stana.

Prema nezvaničnim informacijama dobijenih od policijskih službenika na terenu, reč je o osobi koja je ranije bila lečena zbog psihičkih tegoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Drama u Pančevu: Žena preti skokom sa ČETVRTOG SPRATA! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2020

Vatrogasci su takođe stigli na mesto incidenta i raširili su balon, za slučaj da nesrećna žena ipak pokuša samoubistvo PRAVA drama odvija se od 18 sati u Savskoj ulici na broju 4, u Pančevu! Žena starosti od oko 30 godina preti da će se baciti sa četvrtog sprata stambene...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.