Drama u Novom Sadu: Devojčicama pozlilo na gradilištu, spasavali ih vatrogasci

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Novom Sadu: Devojčicama pozlilo na gradilištu, spasavali ih vatrogasci

Dve devojčice stare 14 godina spasene su danas sa gradilišta Radničkog univerziteta.

U dramatičnoj akciji učestvovali su novosadska policija, pripadnici vatrogasne brigade i Hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, jednoj od devojčica je pozlilo, pa nije mogla da siđe sa gradilišta, a druga se tada uplašila i pozvala Hitnu pomoć.

"Naše ekipe su brzo reagovale na poziv i u saradnji sa vatrogascima zbrinuli smo devojčice koje su sa gradilišta >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << spuštene uz pomoć specijalnih vatrogasnih vozila sa teleskopskom korpom. Jednu devojčicu smo samo pregledali jer joj nije bila potrebna pomoć, a drugu smo ambulantnim kolima prevezli u Dečiju bolnicu u polusvesnom stanju", izjavila je za "Blic" portparolka Hitne pomoći dr Mirjana Bursać.

Nezvanično, devojčica je bila pod dejstvom alkohola, a sumnja se da je pored pića konzumirala i neke tablete, navodi "Blic".

U novosadskoj Dečijoj bolnici potvrđeno je za ’’Blic’’ da je na Kliniku za pedijatriju primljena četrnaestogodišnja Novosađanka P.L. i da se oseća dobro.

Neviđena tuča zbog parking mesta, vozaču odgrizao uvo!

"Devojčica je dobrog opšteg stanja i nakon ukazane prve pomoći i ’’ispiranja’’ premeštena je na Kliniku za pedijatriju radi ispitivanja i nalazi se pod budnim okom lekara. Najvažnije je da nije životno ugrožena i da nema nikakvih spoljašnjih i unutrašnjih povreda", izjavila je za ’’Blic’’ portparolka Dečije bolnice dr Andrea Đuretić.

Policija koja je takođe intervenisala na licu mesta još nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog incidenta tako da i dalje nije poznato kako su se i zašto devojčice našle u ograđenom gradilištu Radničkog univerziteta.

UŽAS u Beogradu: STRAVIČNA EKSPLOZIJA U CENTRU GRADA, IMA ŽRTAVA! (FOTO S LICA MESTA)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.