Drama na Fruškoj gori - na Iriškom vencu izgoreo autobus na liniji Novi Sad - Loznica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na Fruškoj gori - na Iriškom vencu izgoreo autobus na liniji Novi Sad - Loznica

Autobus prevoznika Raketa Ab doo, na liniji Novi Sad - Šabac - Loznica izgoreo je večeras oko 20 sati na Iriškom vencu.

Kako saznaje RTV, u autobusu koji je iz Novog Sada ka Loznici krenuo u 19:30, bilo je oko 40 putnika i na svu sreću niko nije povređen. Putnici, mahom studenti primetili su da se dimi zadnji deo autobusa. Vozilo se zaustavilo, putnici bezbedno napustili autobus koji je ubrzo zahvatila vatra.

Požar je uništio sav prtljag.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpuno izgoreo autobus na Iriškom vencu, nema povređenih

Izvor: Radio 021, 08.Nov.2019

Autobus prevoznika Raketa Ab doo, na liniji Novi Sad - Šabac - Loznica izgoreo je večeras oko 20 sati na Iriškom vencu...U autobusu koji je iz Novog Sada ka Loznici krenuo u 19:30 sati, bilo je oko 40 putnika i niko nije povređen. Putnici, mahom studenti primetili su da se dimi zadnji deo autobusa....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.