Izvor: RTS, 16.Jun.2022, 13:38

Dojave o bombi i u ministarstvima finansija i spoljnih poslova, kao i u Starom dvoru

Zbog dojave o bombama koje su stigle na adrese ministarstava finansija i spoljnih poslova, te dve zgrade u Ulici kneza Miloša su evakuisane. Anonimna dojava o podmetnutim bombama stigla je i u sve zgrade u kojima se nalazi Skupština grada Beograda, uključujući i zgradu Starog dvora.
Dojava je stigla na zvanične mejl adrese Ministarstva finansija i odmah su po primljenoj dojavi o bombi pozvane kontradiverzione ekipe MUP-a, koje proveravaju prostorije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />I Ministarstvo spoljnih poslova dobilo dojavu o postavljenoj bombi, potvrđeno je iz MUP-a.
Kako se navodi, ekipe MUP-a su na terenu i rade na slučaju.
Anonimna dojava o podmetnutim bombama stigla je u sve zgrade u kojima se nalazi Skupština grada Beograda, uključujući i zgradu Starog dvora koja je spomenik kulture, objavio je na društvenim mrežama zamenik gradonačelnika Goran Vesić.
Vesić je naveo da su zaposleni napustili zgrade i da je u toku kontradiverzioni pregled.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dojava o bombi u Ministarstvu finansija i Ministarstvu spoljnih poslova, zgrade evakuisane

Izvor: Danas, 16.Jun.2022

Zbog dojave o bombama koje su stigle na adrese ministarstava finansija i spoljnih poslova, te dve zgrade u Ulici kneza Miloša su evakuisane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.