Devojčicu udario automobil na pešačkom prelazu

Izvor: RTS, 14.Nov.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčicu udario automobil na pešačkom prelazu

Četrnaestogodišnja devojčica povređena je jutros na okretnici tramvaja u Požeškoj ulici kada je na nju naleteo automobil na pešačkom prelazu.
Devojčica je prevezena u Urgentni centar. Nesreća se dogodila oko sedam sati.
Još jedna devojčica, od 10 godina starosti, povređena je na Pančevačkom putu kod Poljoprivredne škole sinoć u 22.15, ali nije prevezena u zdravstvenu instituciju, već >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je zbrinuta na licu mesta.
Jutros se dogodila još jedna saobraćajna nezgoda, u 05.37, posle tunela Straževica ka Orlovači, pri čemu je povređen 19-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar.
Hitna pomoć je protekle noći imala 84 intervencije, od kojih 12 na javnom mestu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDES NA BANOVOM BRDU: Devojčica oblivena krvlju nakon što je udario automobil

Izvor: Večernje novosti, 14.Nov.2018

Nezgoda se dogodila u blizini okretnice tramvaja u Požeškoj ulici, a devojčica, oblivena krvlju od udarca i pada na kolovoz, teško je povredila glavu DEVOJČICA (15) povređena je jutros, nešto pre 7 sati, u nezgodi koja se dogodila u beogradskom naselju Banovo brdo kada je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.