Izvor: RTS, 24.Avg.2020, 14:48

Dečak se popeo na železničko vozilo, povređen od strujnog udara

Dečak koji se popeo na železničko vozilo zadobio je opekotine prvog i drugog stepena od strujnog udara, saznaje RTS. Zbrinut je u čačanskoj Opštoj bolnici.
Kako RTS nezvanično saznaje, u nesreći koja se dogodila oko 13.30, na dresini, železničkom vozilu u Čačku, povređen je dečak.

Prema navodima očevidaca, dečak se popeo na vozilo i po svoj prilici se povredio od strujnog udara.

Povređeni dečak, star dvanaest godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbrinut je u čačanskoj Opštoj bolnici. Kako je za RTS naveo direktor te ustanove doktor Miroslav Sretenović, dečak je zadobio opekotine drugog i prvog stepena.
Zahvaćen je trup i ekstremiteti. Urađena je hirurška obrada i radi se dodatna dijagnostika a planiran je i transport povređenog dečaka u tercijarnu zdravstvenu ustanovu u Beograd.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.