Dan: Južnoafricka policija veruje da je locirala Šarića

Izvor: Blic, 03.Feb.2012, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dan": Južnoafricka policija veruje da je locirala Šarića

Južnoafrička policija otkrila je osobu koja bi mogla da bude odbegli narko-bos Darko Šarić i proveriće s Interpolom i policijom u Srbiji i Crnoj Gori da li je u pitanju osoba optužena za šverc narkotika, kazao je portparol južnoafričke službe za borbu protiv organizovanog kriminala Mekintš Polela. Darko Šarić, odbegli narko-bos

Polela je podgoričkom "Danu" kazao da se osoba, za koju južnoafrička policija veruje da bi mogla biti odbegli Šarić, najverovatnije nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u blizini Kejptauna.

- Ta osoba nije uhapšena, ali je predmet naše pažnje i kada se obave provere s Interpolom i vlastima Srbije i Crne Gore, preduzećemo dalje mere - rekao je on.

Polela je kazao da južnoafrička policija poseduje fotografije i druge dokaze o toj osobi, koje će dati na uvid Interpolu i kolegama u Evropi.

- Naša je obaveza da proverimo o čemu se tu radi. Poznati su slučajevi begunaca iz Srbije u Južnoafričku Republiku - rekao je on.

Polela je podsetio da je južnoafrička policija nedavno rasvetlila bitan slučaj u vezi srpske mafije, navodeći da se proverama ispostavilo da je Saša Kovačević u svari lažno ime Dobrosava Gavrića, osudjenog u Srbiji zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dan": Južnoafrička policija locirala Šarića?

Izvor: S media, 03.Feb.2012

Južnoafrička policija otkrila je osobu koja bi mogla da bude odbegli narko-bos Darko Šarić i proveriće s Interpolom i policijom u Srbiji i Crnoj Gori da li je u pitanju osoba optužena za šverc narkotika, kazao je portparol južnoafričke službe za borbu protiv organizovanog kriminala Mekintš...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.