Izvor: Blic, 18.Okt.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANA KOJA 22 GODINE "KRVARI" Ubistvo malog Dušana, kog su "skinhedsi" tukli do smrti, Beograd NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Dvadeset dve duge godine prošle su otkako je Srbija ostala šokirana vešću da je Dušan Jovanović (13), dečak preminuo nakon što su ga brutalno pretukla dva "skinhedsa". Iako mnogo puta ispričana tragična priča, smrt malog Dušana Jovanovića ostala je nezaceljena rana zbog koje će Srbija dugo patiti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da se ne zaboravi: Mali Dušan mučki je ubijen na ulici, a hteo je samo da ode i kupi sok

Izvor: B92, 18.Okt.2019

Beograd i cela Srbija pamte tragičnu smrt malog Dušana Jovanovića koga su kada je imao 13 godina mučki ubila dva skinheda...Pre 22 godine na danmašnji dan Dušan je izašao iz kuće sa novcem u rukama i krenuo u prodavnicu da kupi omiljeni sok. Na putu do tamo presrela su ga dva tinejdžera i zverski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.