DRAMA U NOVOM BEOGRADU: Pucao u suprugu, pa u sebe dok im je beba bila u kolicima

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2019, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NOVOM BEOGRADU: Pucao u suprugu, pa u sebe dok im je beba bila u kolicima

U naselju Dr Ivan Ribar, na Novom Beogradu sinoć oko 20.00 muškarac D. J. (25) ispalio je više hitaca u svoju suprugu T. J. (25), a potom je pucao u sebe U naselju Dr Ivan Ribar, na Novom Beogradu sinoć oko 20.00 muškarac D. J. (25) ispalio je više hitaca u svoju suprugu T. J. (25), a potom je pucao u sebe. Povređena žena je sa tri prostrelne rane u desnom plućnom krilu i prelomom potkolenice prevezena u Urgentni centar. Brzom intervencijom Hitne pomoći zbrinut je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i povređeni muškarac. Do zaključenja ovog broja "Novosti" njihovo stanje je bilo kritično.PROČITAJTE JOŠ - TRAGEDIJA NA VRAČARU: Šta će sada deca bez svoje majke?Prema nezvaničnim informacijama, D. J. i njegova supruga T. J. posvađali su se na parkingu ispred zgrade, nakon čega je on potegao pištolj i ispalio više hitaca u njene grudi. U trenutku kada je pucao u ženu, pored nje su se nalazila kolica sa njihovom bebom. Kada ju je ranio, otrčao je u drugi deo bloka, gde je pokušao da izvrši samoubistvo, pucnjem sebi u glavu. Teško povređenog, Hitna pomoć ga je zbrinula. Dete koje je bilo u kolicima nije povređeno, a na mesto nesreće odmah je došla porodica ranjene devojke, koja je odvela dete.PROČITAJTE JOŠ - Ubica iz Mola priznao da je zapalio ženu zbog neverstva Prema rečima stanovnika ovog dela Beograda, nešto malo pre 20.00 začuli su se pucnji, a potom i sirene. Mališani koji su se igrali u parku počeli su da beže kroz naselje.- Krenula sam da bacim đubre, a u susret mi je trčalo dete govoreći da ne idem ka glavnoj ulici jer tamo leže mrtvi ljudi - priča jedan od očevidaca. - Zastala sam i ugledala dečja kolica i tragove krvi po trotoaru. Ubrzo se na mestu nesreće pojavila i policija, koja je odmah zatvorila ceo kraj zbog uviđaja.Kako smo saznali od komšija, bračni par je započeo brakorazvodnu parnicu. Živeli su zajedno u Surčinu ali se T. J. pre nekoliko dana vratila kod roditelja na Novi Beograd. Nezvanično, D. J. je imao i zabranu prilaska svojoj supruzi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sudar autobusa i minibusa u Beogradu, troje povredjeno

Izvor: Beta, 11.Jun.2019

Tri lica povredjena su večeras u sudaru u Beogradu i prevezena u Urgentni centar, rečeno je u beogradskog sužbi Hitne pomoći agenciji Beta.U sudaru kod Bogoslovskog fakulteta učestvovali su autobus i mini-bus, javili su beogradski mediji.Kako je navedeno, do sudara je došlo oko 19.00  časova...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.