DOLIJALI U NIŠU: Smederevci uterivali 19.000 evra nepostojećeg duga

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJALI U NIŠU: Smederevci uterivali 19.000 evra nepostojećeg duga

Trojka je osumnjičena za krivično delo iznude u pokušaju

NIŠ - Niška policija uhapsila je Ivana P.(29), Novicu J.(49) i Miloša J.(25) iz Smedereva zbog sumnje da su potraživali novac od oštećenog Vojkana V.(41) iz Svljiga u iznosu od 19.000 evra na ime nepostojećeg duga, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Iz policije navode da su osumnjičeni oštećenom pretili i sa njim dogovorili sastanak u jednom niškom kafiću. Prilikom tog sinoćnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << susreta u kafiću su i uhapšeni, saopštili su iz policije i napomenuli da je osumnjičenima određena mera zadržavanja do 48 sati. Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo iznude u pokušaju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.