DOKTOR OTKRIO: Darko Lazić je bolje, priče da će biti prebačen na VMA nisu tačne

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKTOR OTKRIO: Darko Lazić je bolje, priče da će biti prebačen na VMA nisu tačne

Jedan od doktora KBC Zmun koji je upućen u Lazićev slučaj je prokomentarisao da glasine o premeštanju Lazića na drugu kliniku nisu tačne Već nekolio dana vest o saobraćajnoj nesreći Darka Lazića uzdrmala je naciju. Iako je u jednom trenutku njegovo stanje bilo veoma kritično, danas sve nekako deluje mirnije i zadovoljnije. Naime, kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, Darkovo stanje se popravilo.Jedan od doktora KBC Zmun koji je upućen u Lazićev slučaj je prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da glasine o premeštanju Lazića na drugu kliniku nisu tačne, te da je on mnogo bolje već sada i da se očekuje samo pozitivan ishod.Podsetimo, Lazić je kao posledicu saobraćajnog udesa dobio prelom butne kosti, povredu rebra, nagnječenje glave, a potom i otkazivanje bubrega i slezine.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OGLASIO SE MILAN LAZIĆ: Darko je dobro

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2018

Jedan od doktora KBC Zmun koji je upućen u Lazićev slučaj je prokomentarisao da glasine o premeštanju Lazića na drugu kliniku nisu tačne Roditelji Darka Lazića došli su u KBC Zemun kod svog sina, a sa njima je bila i verenica Marina. Već nekolio dana vest o saobraćajnoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.