Izvor: Blic, 03.Dec.2021, 22:17

"DA NIJE STIGLA POLICIJA ONA BI NASTAVILA DA UBADA LJUDE PO ZGRADI!" Komšije šokirane jezivim napadom učesnice šoua "Ja imam talenat" usred noći

Srećom je u jednom trenutku došla policija, jer da nije ona bi nastavila da zvoni ljudima po zgradi na vrata i da ih bode - priča za "Blic" jedan od stanara zgrade u Ulici Peđe Milosavljevića 56 u kojoj se sinoć odigrala neviđena drama. Pomahnitala stanarka zgrade, Dušanka L, inače nekadašnja učesnica šoua "Ja imam talenat" nekoliko minuta pred ponoć izbola je dvojicu komšija N. K. i M. I. - jednog je presrela ispred lifta, a drugom je pozvonila na vrata i odmah nasrnula na njega!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.