Cvijetiću 18 godina zatvora zbog Tubića i Bokana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijetiću 18 godina zatvora zbog Tubića i Bokana

Viši sud u Novom Sadu osudio je danas na jedinstvenu kaznu od 18 godina zatvora Gorana Cvijetića (42) iz Budisave zbog pokušaja teškog ubistva 2012. godine Nebojše Tubića (54) zvanog žabac i za podmetanje bombe pod automobil Tomislava Bokana, nekadašnjeg direktora JP "Urbanizam" i lidera Pokreta "Drina - Dinara - Dunav", kao i za nedozvoljeno i posedovanje oružja.

Kako su preneli lokalni mediji, za pokušaj ubistva Tubića, Cvijetić je osuđen na 15 godina, za podmetanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bombe na šest i za nedozvoljeno oružje na četiri godine zatvora, ali mu je izrečena jedinstvena kazna od ukupno 18 godina zatvora.

Cvijetić, nad kojim je pokušana otmica u maju prošle godine, uhapšen je dan kasnije.

Ovo je prvostepena presuda na koju postoji pravo žalbe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvijetiću 18 godina zatvora zbog Žapca i Bokana

Izvor: Mondo, 07.Nov.2018

Viši sud u Beogradu osudio je danas na jedinstvenu kaznu od 18 godina zatvora Gorana Cvijetića (42) iz Budisave zbog pokušaja teškog ubistva 2012. godinee. podmetanja bombe i nedozvoljenog držana oružja...Foto: MONDO/Ilustracija Mario Milojević..On je osuđen zbog pokušaja ubistva Nebojše Tubića...

Nastavak na Mondo...

Cvijetiću 18 godina zatvora zbog Tubića i Bokana

Izvor: B92, 07.Nov.2018

Novi Sad -- Viši sud u Novom Sadu osudio je na jedinstvenu kaznu od 18 godina zatvora Gorana Cvijetića (42) iz Budisave zbog pokušaja teškog ubistva 2012...Cvijetić je, podsetimo, pokušao da oduzme život Nebojši Tubiću (54) zvanom Žabac, a podmetnuo je bombu pod automobil Tomislavu Bokanu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.