Crnogorska policija u verskim objektima našla ilegalce iz Srbije i BiH

Izvor: Blic, 09.Jun.2011, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska policija u verskim objektima našla ilegalce iz Srbije i BiH

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je večeras da je pronašla više osoba, državljana Srbije i Bosne i Hercegovine, u manastirima i crkvama na području opština Nikšić, Plužine i Šavnik, bez prijave mesta boravka, pa je protv njih podnela prekršajne prijave.

Strani državljani su, kako je saopštila Uprava policije Crne Gore, nađeni u manastiru Sveti apostol Luka u Župi Nikšićkoj, zatim u Pivskom manastru, u manastiru Podmalinsko kod Šavnika, kao i u još nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << verskim objektima.

Otkrivene osobe su se uglavnom bavile vršenjem verske službe. Među tim osobama ima i onih koje ilegalno u Crnoj Gori borave od 1999. godine, navela je policija.

Povezane vesti: U Herceg Novom uhapšeno sedam Tunišana Policija sprečila beogradske taksiste da prošvercaju Avganistance Oteto sedam estonskih turista u Libanu Švedska: Ubio oca sačmaricom, pa pozvao policiju Ministri pravde Malović i Marković potvrdili dobru saradnju

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.