Crnogorka koja je ubila Srbina izlazi na slobodu, sud prihvatio kauciju

Izvor: BKTV News, 30.Avg.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorka koja je ubila Srbina izlazi na slobodu, sud prihvatio kauciju

Kauciju od 218.662 evra koje je ponudila Emina Adrović (23), da bi se branila sa slobode, prihvatio je Osnovni sud u Kotoru , prenela je danas RTCG.

Adrović je osumnjičena za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, a njegova verenica Snežana Rudinac teško je povređena i nalazi se u komi.

Viši sud u Podgorici, odlučujući po žalbi tužioca, ukinuo je prethodno rešenje Osnovnog suda u Kotoru kojim je prihvaćena >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kaucija za Adrovićevu.

Predmet je vratio tom sudu na ponovno odlučivanje.

Osnovni sud u Kotoru prethodno je prihvatio ponuđenu kauciju od preko 200 hiljada evra za Budvanku Eminu Adrović, kako bi se ona u daljem postupku branila sa slobode. Protiv Adrović nedavno je podignuta i optužnica.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.