Četiri zahteva smo poslali Beogradu u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, odgovora nema!

Izvor: BKTV News, 12.Feb.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Četiri zahteva smo poslali Beogradu u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, odgovora nema!"

Kosovski ministar pravde Abeljard Tahiri izjavio je da je Priština poslal četiri pisana zahteva Beogradu u vezi informacija u vezi rasvetljavanja ubistva Olivera Ivanovića, ali da ni na jedan nije dobila odgovor. 

"Tokom ove nedelje poslaćemo još jedan zahtev vlastima u Beogradu, gde ćemo da ih upitamo o statusu poslatih zahteva. Da li postoji volja da odgovore ili kako stoje stvari", rekao je Tahiri za radio Slobodna Evropa.

On tvrdi da je Priština veoma zainteresovana >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da reši ubistvo lidera građanske inicijative Sloboda, pravda, demokratija Olivera Ivanovića i da se počinioci suoče sa pravosuđem.

U subotu su uhapšena dva pripadnika kosovske policije u Severnoj Mitrovici, koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo "manipulacije dokazima u slučaju Olivera Ivanovića". 

Obdukcioni nalaz je pokazao da je Oliver Ivanović ubijen sa šest metaka iz pištolja "zastava M70A", poznatog kao "duga devetka".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.