Carinici zaustavili vozilo, kada su otvorili gepek nastao je haos! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Okt.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici zaustavili vozilo, kada su otvorili gepek nastao je haos! (FOTO)

Neverovatno!

Carinici su danas na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje u kamionu bugarskih registarskih oznaka u tovarnom delu otkrili dvojicu migranata i sprečili da ilegalno pređu granicu.

FOTO: Uprava carine

Migranti su otkriveni u ranim jutarnjim časovima u kamionu koji je prevozio staklene flaše i tegle iz Bugarske u Italiju, saopštila je Uprava carina.

Prilikom otvaranja tovarnog dela kamiona dvojica mladića iz Avganistana >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su iskočila iz vozila i krenula da beže preko obližnje njive, gde ih je policija nakon potere i uhvatila.

Sumnja se da su u kamion ušli dok se vozač odmarao u blizini graničnog prelaza, jer je vozač po dolasku na prelaz obavestio službenike da je čuo glasove koji su dopirali iz tovarnog dela kamiona, a da je potom primetio i oštećenje na carinskoj plombi.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.