Spremni na sve: Migrante prevozili u džakovima za smeće

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremni na sve: Migrante prevozili u džakovima za smeće

Carinici su danas i juče, na izlazu graničnog prelaza Batrovci, osujetili pokušaj sedmorice "slepih putnika" da se u tovarima kamiona prebace preko državne granice.

Kako se navodi u saopštenju Uprava carina 46-godišnji vozač kamiona srpskih registarskih oznaka, koji je prevozio praznu ambalažu iz Srbije ka Austriji, rekao je carinicima da sumnja da se migranti nalaze u prikolici, jer je prethodno uočio presečenu sajlu na kamionu.

FOTO: Uprava carina >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Kamion je poslat na pregled mobilnim skenerom, na čijem su snimku uočene siluete trojice Avganistanaca.

Samo dan ranije, na istom graničnom prelazu osujećen je plan četvoro migranata iz Bangladeša da ilegalno pređu granicu.

FOTO: Uprava carina

Analizom slike sa skenera, uočene su ljudske siluete među aluminijumskom folijom koju je turski kamion prevozio iz Turske ka Nemačkoj, a kada je kamion otvoren – carinici su ugledali migrante zakamuflirane plastičnim džakovima za smeće.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.