Carinici OVO NISU očekivali u kombiju punom televizora i mašina! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici OVO NISU očekivali u kombiju punom televizora i mašina! (FOTO)

Nikad slađu zaplenu nisu imali!

Carinici su na graničnom prelazu Bački Breg, na ulazu u zemlju, otkrili pokušaj krijumčarenja tovara od gotovo 700 kilogama keksa i čokoladica.

Foto: Carina.rs

Nelegalan tovar konditorskih proizvoda otkriven je 12. avgusta prilikom pregleda kombija novosadskih registarskih oznaka kojim su putovala dva srpska državljanina.

Foto: Carina.rs

Vozač, 33-godišnji Novosađanin, prijavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da kombijem prevozi polovne stvari poput PVC prozora, mašine za sušenje veša, televizora, roletne i dve kutije keksa, ali kada je otvorio tovarni deo kombija bilo je očigledno da u njemu dominiraju keks i čokoladice koje nije ni pomenuo.

Foto: Carina.rs

Carinici su utvrdili da se u tovaru nalazilo preko 264 kilograma keksa "Hafer Cookies" i više od 400kg "Snickers Sticks" čokoladica, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Foto: Carina.rs

Kako vozač nije posedovao nikakvu prateću dokumentaciju za robu koju je prevozio, celokupna količina je zadržana do okončanja prekršajnog postupka.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.