Buktinja kod Čačka, u požaru do temelja izgoreo objekat od 500 kvadrata; vatrogasci sat vremena na terenu FOTO

Izvor: B92, 07.Jul.2022, 22:17

Buktinja kod Čačka, u požaru do temelja izgoreo objekat od 500 kvadrata; vatrogasci sat vremena na terenu FOTO

Veliki požar izbio je u selu Miokovci u krugu porodičnog domaćinstva, kada se zapalio objekat u kom se nalazilo seno.

Na lice mesta odmah po dojavi, oko 20 sati, upućena su troja vatrogasna kola, a sa vatrenom stihijom se duže od sat vremena bori deset vatrogasaca.

"Ugledali smo ogroman plamen, čitavo nebo u trenutku je postalo narandžasto. Ovakav požar nikada pre se nije desio u nekom od domaćinstava u našem selu. Dim se video čak i u Čačku koji je udaljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preko deset kilometara", kaže za RINU meštanin sela Miokovci. Za samo sat vremena vatra je do temelja progutala objekat od skoro 500 kvadrata, a vatrogsaci se nadljudskim naporima bore da lokalizuju požar kako se ne bi proširio na susedne objekte.

"U selu vlada prava pometnja, svi su se uplašili. Još uvek nije poznat uzrok požara, ali unutra je bila ogromna količina sena. Sada je od svega ostao samo pepeo", dodaju meštani. Saobraćaj se kroz selo Miokovci odvija jednom kolovoznom trakom, jer su na ovom ddelu puta parkirana vatrogasna vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Buktinja kod Čačka, u požaru do temelja izgoreo objekat od 500 kvadrata: Vatrogasci se dugo borili FOTO

Izvor: B92, 08.Jul.2022, 09:49

Veliki požar izbio je u selu Miokovci u krugu porodičnog domaćinstva, kada se zapalio objekat u kom se nalazilo seno. Na lice mesta odmah po dojavi, oko 20 sati, upućena su tri vatrogasna vozila, a sa vatrenom stihijom se duže od sat vremena borilo deset vatrogasaca.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.