Brnabić: Istragu vodimo vezanim rukama od strane Prištine

Izvor: Danas, 16.Jan.2020, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Istragu vodimo vezanim rukama od strane Prištine

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je jutros da je danas, na drugu godišnjicu ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, osnovna poruka da Srbija neće stati u istrazi dok se ne otkriju nalogodavci i počinioci tog zločlina, i to "stvarni, a ne oni kako bi neki voleli da naprave tu priču".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Brnabić: Srbija neće stati dok se ne otkriju ubice Ivanovića

Izvor: Beta, 16.Jan.2020

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je na drugu godišnjicu ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, osnovna poruka da Srbija neće stati u istrazi dok se ne otkriju nalogodavci i počinioci tog zločlina, i to "stvarni, a ne oni kako bi neki voleli da naprave tu priču".Ona...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.