Bombom na producentsku kuću, vlasnici veruju da su greškom bili žrtve (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombom na producentsku kuću, vlasnici veruju da su greškom bili žrtve (FOTO)

Na prostorije producentske kuće na Bežanijskoj kosi bačena je bomba tokom noći Na prostorije producentske kuće FM Play Miloša Roganovića i Filipa Miletića na Bežanijskoj kosi bačena je bomba tokom noći, potvrđeno je Novostima. Na mestu eksplozije pronađen je i otvarač za kašikaru.PROČITAJTE JOŠ - Veliki požar u Mostaru, dim se vidi iz svih delova gradaVlasnik kada je došao jutros uočio je oštećenja na zgradi, video je da su prozori popucali i odmah je o >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << svemu obavestio policiju. Na sreću, povređenih nema.Producenti Miloš Roganović i Filip Miletić posle eksplozije u studijuNIKO NAM NIJE PRETIO, NADAMO SE DA JE U PITANjU GREŠKA- Momci iz obližnjeg kafića su nam javili da su polomljena stakla na našem studiju. Filip i ja smo došli i delovalo nam je kao pokušaj pljačke. Nismo mogli da otvorimo vrata od studija, nisu mogla da se otključaju, i tada smo videli osigurač na podu ispred objekta. Pozvali smo policiju koja je došla i potvrdila naše sumnje. Ono što je najvažnije da niko nije povređen, ali je pričinjena velika materijalna šteta. Oprema je uništena. Policija je obavila uviđaj, mi nećemo ništa da nagađamo, verujemo policiji i nadamo se da je ovo greška. Ove stvari obično imaju veze sa kriminalom, a nas dvojica nismo iz te priče, nemamo nikakve veze sa takvim ljudima i ne želimo da se naša imena povezuju sa ovakvim incidentima. Niko nam nije pretio, zaista nam nije jasno ko bi i zašto ovo mogao da uradi. Od opreme, unutra su bili monitori, kompjuteri, zvučnici, muzičke karte. Strahujemo za naše projekte koje radimo uz pomoć kompjutera i nadamo se da je muzika sačuvana na hard - diskovima. Sada moramo da proverimo šta nam je ostalo na tim kompjuterima, taj kreativni deo koje je srce ovog studija.Ovih dana zaista mnogo radimo, neretko se dešavalo da tokom cele noći ostanemo u studiju i u ovakvoj situaciji zaista je neko mogao da strada - rekli su Roganović i Miletić.Uviđaj je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Bombom na producentsku kuću, vlasnici veruju da su greškom bili žrtve (FOTO / VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2019

Eksplozivna naprava na Studio "FM plej" u Beogradu. Roganović i Miletić: Ovo je greška, niko nam nije pretio NEPOZNATA osoba bacila je bombu na prostorije producentske kuće "FM plej", vlasnika Miloša Roganovića i Filipa Miletića u beogradskom naselju Bežanijska kosa. Srećom,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.