Blic: Samostalni savetnik ministra Đorđevića dao otkaz zbog dece osumnjičene za ubistvo

Izvor: B92, 07.Jul.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Samostalni savetnik ministra Đorđevića dao otkaz zbog dece osumnjičene za ubistvo

Saša Dujović, samostalni savetnik ministra Zorana Ðorđevića, dao je otkaz nakon što su njegova deca uhapšena zbog ubistva starije žene u Zemunu, preneo je Blic.

Dujović je u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja bio zaposlen na određeno vreme i bivši je poslanik, naveo je Blic.

Dujović je, inače, drugi čovek Srpske desnice Miše Vacića, koja je u saopštenju večeras oštro osudila ubistvo M.G. (80) i pozvala na detalnnu istragu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a porodici izrazila saučešće.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su J. Š. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo i M. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela, saopštio je sinoć MUP.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi ovog krivičnog dela, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samostalni savetnik ministra Đorđevića dao otkaz zbog dece osumnjičene za ubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2019

Saša Dujović, samostalni savetnik ministra Zorana Đorđevića, dao je otkaz nakon što su njegov sin i ćerka uhapšeni zbog ubistva starije žene u Zemunu, preneo je Blic...Dujović je u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja bio zaposlen na određeno vreme i bivši je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.