Biblioteka na Štrandu od sutra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2020, 10:11

Biblioteka na Štrandu od sutra

Gradska biblioteka u Novom Sadu organizovaće od sutra rad Biblioteke na Štrandu, saopšteno je danas.

Rad biblioteke biće organizovan i ovog leta u saradnji sa JKP "Gradsko zelenilo" i Agencijom "Heror Media Pont".

Radno vreme Biblioteke na Štrandu biće svaki dan od 10.00 do 20.00 časova.

Svi posetioci biće u mogućnosti da besplatno iznajme odabrane naslove knjiga za odrasle i decu, pročitaju dnevnu i nedeljna štampu i časopise i prisustvuju planiranim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << programima.

Pozajmica knjiga biće dnevna uz člansku kartu Biblioteke ili lični dokument.

Osim dnevne i periodične štampe na srpskom jeziku, posredstvom Agencije "Heror Media Pont" korisnicima Biblioteke, kao i prethodnih godina, biće dostupna štampa na jezicima nacionalnih manjina, a uz učešće Centra za razvoj manjinskih i lokalnih medija "Minority & Local Media Development Center" realizovaće se i aktivnosti u svrhu promocije jezika i kulture nacionalnih manjina u Novom Sadu.

Takođe, tokom jula i avgusta meseca, Biblioteka će organizovati niz manifestacija namenjenih deci i odraslima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Biblioteka na Štrandu od sutra

Izvor: NoviSad.com, 06.Jul.2020

Gradska biblioteka u Novom Sadu organizovaće od sutra rad Biblioteke na Štrandu, saopšteno je danas. Rad biblioteke biće organizovan i ovog leta u saradnji sa JKP „Gradsko zelenilo“ i Agencijom „Heror Media Pont“..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.