Beograd: Automobil se zakucao u piceriju

Izvor: B92, 15.Okt.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Automobil se zakucao u piceriju

Vozač automobila danas po podne izgubio je kontrolu nad vozilom, uleteo na trotoar i zakucao se u baštu picerije kod Doma omladine u centru Beograda.

Zasad su nepoznati razlozi, javljaju beogradski mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, povređenih nije bilo, a pričinjena je manja materijalna šteta, piše "Politika".

Policija je ubrzo izašla na mesto nesreće da obavi uviđaj.

Kako su za "Blic" ispričali očevici događaja, mesto na kome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je uleteo automobil uvek je prepuno ljudi, ali danas nije bilo nikoga.

Iz Biroa MUP potvrdili su za taj list da se incident dogodio i da, na svu sreću, nije bilo povredenih. Uviđaj je trenutno u toku, a nadzorne kamere otkriće šta se tačno dogodilo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Auto uleteo u piceriju u centru Beograda, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2019

Iz za sada nepoznatih razloga vozač automobila danas popodne izgubio je kontrolu nad vozilom, uleteo na trotoar i zakucao se u baštu picerije "Mašinac" kod Doma Omladine u centru Beograda, javljaju beogradski mediji...Prema nezvaničnim informacijama povređenih nije bilo, a pričinjena je manja materijalna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.